Informații

Cea de-a doua ediție a avut debutul pe 15 octombrie 2018, atât în cadrul Școlii Petre Ghelmez din Sectorul 2, cât și în cadrul școlii Gimnaziale Nr. 309, din Sectorul 6. La debutul campaniei a avut loc o conferință de presă, la care au participat Directorul General Adjunct Medical al A.S.S.M.B., reprezentanți al  Inspectorului Școlar General și reprezentanți ai Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți. Aproximativ 117.000 de copii au beneficiat de orele de educație pentru sănătate.

Au fost distribuite materiale promoționale, copiii primind din partea sponsorilor campaniei săpun lichid, pentru a putea face demonstrații în cadrul lecțiilor programate. De asemenea, au fost distribuite, în toate grupurile sanitare din unitățile de învățământ de stat și afișe cu sfaturi pentru cei mici în ceea ce privește spălatul pe mâini.

 

MEDIA:

”SĂNĂTATEA E ÎN MÂINILE TALE” - CAMPANIE Primăria Municipiului Bucureşti - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București - ”Spală-te pe mâini în zece pași” este jocul pe care medicii și asistentele din cabinetele școlare și ale grădinițelor îl propun în perioada următoare preșcolarilor și școlarilor.

 

Project