Medicul Stomatolog, Prieten al Copilului

EDUCAȚIE PENTRU SĂNĂTATE 

Dragi părinți și copii,
 
 
Pentru că sănătatea este o prioritate pentru noi toți, Primăria Capitalei, prin Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB, vă propune o nouă serie de cursuri interactive, LIVE ONLINE, împreună cu medicii stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB.
 
Primăria Capitalei, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, promovează în fiecare an școlar, chiar și pe perioada vacanțelor, EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE, precum și alte proiecte interesante, în beneficiul celor aproximativ 250.000 de copii și 121.000 de studenți înscriși în sistemul de învățământ de stat din București.
 
Ne dorim să fim alături de dumneavoastră în continuare, chiar și în mediul online, cu sfaturi utile pentru părinți, elevi și studenți!
 
Așadar, prima întâlnire LIVE ONLINE, pe pagina oficială de Facebook a ASSMB, va avea loc marți, 20 octombrie 2020, de la ora 11:00, când alături de Dr. Luiza Burdea și de Dr. Adina Baranga-Georgescu, medici stomatologi în cadrul Rețelei de Medicină Școlară ASSMB, vom vorbi despre cele mai frecvente probleme dentare ale copiilor și cum putem preveni diferite afecțiuni stomatologice.
 
Credem cu tărie că educația pentru sănătate este un demers obligatoriu pentru a preveni problemele medicale. Așadar, vă propunem să vizionați acest curs LIVE ONLINE, parte a Campaniei de Promovare a Sănătății Orale (http://www.assmb.ro/campanie/igiena-orala-ediția-3).
 
Ca de obicei, toți cei care vor urmări evenimentul nostru LIVE ONLINE au posibilitatea să adreseze întrebări în timp real celor doi medici stomatologi, iar aceștia vor încerca să răspundă la toate solicitările, chiar în timpul transmisiunii în direct.
 
Haideți să avem cele mai frumoase și sănătoase zâmbete din București! 
 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2020, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
40155 București România, Str. Sf. Ecaterina, nr. 4
Tel: 021.310.10.59

www.assmb.ro
Dacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.