ASSMB vă urează PAȘTE FERICIT!

ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
vă urează PAȘTE FERICIT!

 
 
În ajunul Sfintelor Sărbători de Paşti, ASSMB vă transmite cele mai frumoase gânduri, însoţite de sincere urări de sănătate, fericire şi bucurii.

Paștele este cea mai importantă sărbătoare ortodoxă din an, un prilej de reîncărcare spirituală și de reunire în familie. Momentul în care ieșim din rutina zilnică și petrecem timp prețios alături de cei dragi, când avem prilejul să redescoperim, măcar în parte,  farmecul „vieții normale”, de dinainte de pandemie.

Suntem convinși că, împreună, pe măsură ce numărul celor imunizați va crește, iar posibilitățile de tratament devin tot mai eficiente, vom depăși această perioadă dificilă, mai uniți și mai plini de viață.
 
Mulțumim tuturor prietenilor, partenerilor, precum și tuturor părinților care ne sunt în permanență alături. Mulțumim cadrelor medicale din cele 19 spitale administrate de Primăria Municipiului București, prin ASSMB, pentru dedicația lor în slujba pacienților.

Mulțumim, de asemenea, și medicilor și asistenților din cadrul Rețelei de Medicină Școlară a ASSMB, care au fost aproape de preșcolarii, elevii și studenții din învățământul de stat din București, și care în prezent deservesc și centrele de vaccinare deschise la Circul Metropolitan și în Piața Constituției.
 
SĂRBĂTORI LUMINATE!
 
Cu prietenie, 
Echipa ASSMB

 
 
Pentru a fi la curent cu evenimentele și campaniile pe care le vom desfășura în viitor,
vă invităm să accesați site-ul nostru  www.assmb.ro sau să ne urmăriți pe 
Facebook www.facebook.com/administratiaspitalelor, Instagram https://www.instagram.com/a_s_s_m_b/ și
YouTube https://www.youtube.com/channel/.
Urmăriți-ne pe
Rețelele de Socializare
pentru a fi la curent
cu noutățile!
 
 
Răsfoiți
Arhiva Newsletter
pentru articolele care
vă interesează!
Primiți acest mesaj ca urmare a completării de către dumneavoastră a unui formular de informare și de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor personale. Acesta l-ați completat fie în cadrul campaniilor ”Sănătatea e în mâinile tale”, ”Campania de Promovare a Sănătății Orale” sau ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” (desfășurate de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în unitățile de învățământ de stat din București), fie când ați participat la unul dintre proiectele desfășurate de către A.S.S.M.B, sau atunci când v-ați abonat la newsletter pe website-ul nostru: www.assmb.ro

Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2021, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București  A.S.S.M.B.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc.4, parter, sector 4, București
Tel: 021.310.10.59/69
www.assmb.roDacă nu doriți să mai primiți mesajele noastre sau ați primit acest mesaj dintr-o eroare, vă rugăm să vă dezabonați aici.
Acest mesaj a fost direcționat către dvs.? Vă puteți abona 
aici.
Nu dați reply acestui e-mail. Dacă aveți propuneri sau sugestii, vă rugăm să ni le împărtășiți la 
propuneri@assmb.ro
Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM, deoarece conține toate datele de identificare ale expeditorului.