85 de premii s-au câștigat în cadrul tombolelor ASSMB, organizate în cadrul Baby Boom Show, ediția de toamnă, 19-22 octombrie 2023.

85 de premii s-au câștigat în cadrul tombolelor ASSMB, organizate în cadrul Baby Boom Show, ediția de toamnă, 19-22 octombrie 2023.

IMG_257Peste 500 de părinți s-au înscris la concursurile care au fost organizate la standurile ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București și Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu. 85 dintre ei au și câștigat. Îi felicităm și îi anunțăm, pe această cale, că vor fi contactați în următoarele șapte zile lucrătoare pentru a intra în posesia premiilor.

 

IMG_258Grație partenerilor noștri - Siguranta Auto Copii, Cord Blood Center Romania și Next Step - am avut drept premii un scaun auto, o scoică, două centre de joacă pentru bebeluși și multe produse esențiale pentru gravide.

 

IMG_259Din partea spitalelor au fost câștigate zeci de morfologii fetale, cazări gratuite la naștere, precum și 12 consultații de specialitate în cadrul Spitalului de Copii Dr. Victor Gomoiu.

 

IMG_260În cele patru zile de târg, sute de părinți sau viitori părinți s-au oprit, zilnic, la standurile 21 și 33 din cadrul Babyboomshow să stea de vorbă cu specialiștii din cele patru maternități de stat și Spitalul de Copii Dr. Victor Gomoiu, administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB:

 

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti

 

Spitalul Clinic Nicolae Malaxa

 

Spitalul Clinic "Prof. Dr. Panait Sîrbu" - Maternitatea Giulești

 

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

 

Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu

 

IMG_261Am fost profund impresionați de mesajele de mulțumire rostite de părinți care au avut numai cuvinte de laudă pentru echipa medicală din fiecare spital în parte. Aceste cuvinte ne-au atins inimile și ne-au dat putere să continuăm munca noastră în beneficiul sănătății mamelor, copiilor și nou-născuților.

 

IMG_262În același timp, vrem să aducem o recunoaștere specială și să mulțumim tuturor medicilor, asistenților și moașelor care au fost alături de noi în aceste patru zile pline de evenimente la Babyboom. Efortul și dedicarea voastră au fost de neprețuit, și suntem recunoscători pentru implicarea voastră în această experiență minunată.

 

#impreunapentrusanatate

 

#assmb #pmb