Ziua a doua la Baby Boom Show 2023!

Ziua a doua la Baby Boom Show 2023!

IMG_257Medici, asistenți medicali și moașe din cadrul celor patru maternități și Spitalului de Copii Gomoiu, administrate de Primăria Municipiului Bucureşti prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, vă așteaptă la standurile 21 și 33 gata să vă răspundă la orice întrebări legate de sarcină, naștere și îngrijirea copilului în primii ani de viață.

 

IMG_258Nenumărate surprize plăcute și daruri din partea spitalelor vă așteaptă la cele două standuri ASSMB.

 

Organizăm 3 tombole cu premii de excepție, la care vă invităm să vă înscrieți:

 

IMG_259Partenerii noștri de la Siguranta Auto Copii oferă un scaun auto rotativ Graco Turn2Me, certificat i-Size, ceea ce garantează cel mai ridicat grad de siguranță pentru scaunele auto destinate bebelușilor și copiilor cu vârsta de până la 4 ani. Scaunul auto oferit este compatibil cu orice vehicul omologat i-Size, unul dintre avantaje fiind faptul că cel mic poate rămane mai mult timp cu spatele la sensul de mers.

 

IMG_260Partenerii de la Next Step oferă o pompă de sân performantă, două centre de activități pentru nou-născuți, precum și multe produse de îngrijire pentru mame și bebeluși.

 

IMG_261Partenerii noștri de la Cord Blood Center Romania oferă părinților și viitorilor părinți care vizitează standul maternităților o scoică auto care conferă protecție totală în caz de impact.

 

IMG_262Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a intra în cursa pentru aceste premii, este să completați formularele de înscriere pentru tombolă.

 

IMG_263Reprezentanții ASSMB, aflați la standurile 21 și 33, sunt gata să vă ofere tot sprijinul în acest sens.

 

IMG_264Extragerea va avea loc duminică, 22.10.2023, la ora 11:00, iar câștigătorii vor fi anunțați telefonic sau prin email în cel mult 7 zile lucrătoare de la încheierea Baby Boom Show