A început Baby Boom Show 2023! Vă așteptăm să ne vizitați la standurile ASSMB de la Romexpo, Pavilionul A (Central)

A început Baby Boom Show 2023! Vă așteptăm să ne vizitați la standurile ASSMB de la Romexpo, Pavilionul A (Central)

:IMG_256De astăzi și până duminică, medici, asistenți medicali și moașe din cadrul maternităților Giulești, Filantropia, Malaxa și Cantacuzino, precum și de la Spitalul de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, sunt la dispoziția vizitatorilor pentru consultanță și sfaturi competente, la standurile 21 și 33.

 

IMG_257Pe toată perioada evenimentului, aproape 100 de cadre medicale de la cinci spitale administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, îi așteaptă pe părinții actuali și viitori, precum și pe cei mici, cu nenumărate surprize plăcute, tombole și concursuri, dar și cu răspunsuri informate la toate solicitările medicale care privesc sarcina, nașterea sau îngrijirea mamei și copilului.

 

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti

 

Spitalul Clinic Nicolae Malaxa

 

Spitalul Clinic "Prof. Dr. Panait Sîrbu" - Maternitatea Giulești

 

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

 

Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu

 

 

 

„Mă bucur că suntem din nou prezenți la Baby Boom Show, eveniment care se bucură mereu de un mare interes și unde ASSMB se numără printre printre partenerii de tradiție. Îi așteptăm la cele două standuri ale noastre pe toți cei interesați să primească, direct de la specialiști, informații utile și îndrumări competente privind creșterea sănătoasă și armonioasă a copiilor. Serviciile din spitalele noastre, în ceea ce privește nașterea, dar și îngrijirea celor mici în primii ani de viață, respectă cele mai înalte standarde și cerințe medicale” - Oana SIVACHE, director general ASSMB.

 

IMG_258Tot astăzi, de la ora 15:00, a avut loc seminarul gratuit „Rolul polisomnografiei în evaluarea pacientului pediatric”, susținut de Dr. Gabriela Vlad de la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, unde cei interesați au putut afla informații utile despre patologia somnului la copil.

 

#impreunapentrusanatate

 

#assmb

 

#pmb