Tombolă ASSMB - Siguranța Auto, la Baby Boom Show 2023 Marele premiu: Un scaun auto Isofix, certificat i-Size

Tombolă ASSMB - Siguranța Auto, la Baby Boom Show 2023 Marele premiu: Un scaun auto Isofix, certificat i-Size

IMG_256Partenerii noștri de la Siguranta Auto Copii oferă părinților și viitorilor părinți care vizitează standul maternităților administrate de Primăria Municipiului Bucureşti prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, un scaun auto cu isofix, certificat și cu rezistență la impact, în cadrul unei tombole.

 

IMG_257Tot ce trebuie să faceți ca să puteți câștiga acest premiu este să vă opriți la standul nostru și să completați un formular de înscriere pentru tombolă. Reprezentanții ASSMB aflați la stand sunt gata să vă acorde tot sprijinul în acest sens.

 

IMG_258Extragerea va avea loc duminică, 22.10.2023, la ora 11:00, iar câștigătorii vor fi anunțați telefonic sau prin email, în decurs de 7 zile lucrătoare de la încheierea Babyboomshow.

 

IMG_259Scaunul auto rotativ Graco Turn2Me este certificat R129/i-Size, respectând astfel cele mai înalte standarde europene de siguranță auto. Certificarea este acordată celor mai sigure scaune auto pentru bebeluși și copii mici cu vârsta de până la 4 ani. Scaunul auto oferit este compatibil cu orice vehicul omologat i-Size, unul dintre avantaje fiind faptul că cel mic poate rămane mai mult timp cu spatele la sensul de mers.

 

IMG_260Program de vizitare Baby Boom Show, Pavilionul A - Centrul Expozițional Romexpo:

 

19 – 21 octombrie (joi, vineri, sâmbătă): 10:00-19:00

 

22 octombrie (duminică): 10:00-18:00