VREAU SĂ SALVEZ! PRIMUL AJUTOR FACE DIFERENȚA

VREAU SĂ SALVEZ! PRIMUL AJUTOR FACE DIFERENȚA

IMG_256 Campania „Vreau să salvez! Primul ajutor face diferența”, derulată de ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București și Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), destinat bucureștenilor, va fi reluată din data de 12 octombrie 2023.
Suntem conștienți că o situație de urgență poate apărea imprevizibil, oriunde și pentru oricine, chiar și atunci când nu ne așteptăm. Prin acest proiect, realizat cu ajutorul DSU, ne dorim să subliniem cât de importante sunt cunoștințele de prim ajutor într-o situație concretă.

 

Interesul de care s-a bucurat proiectul în sesiunile anterioare și cererile de participare venite din partea bucureștenilor ne determină să continuăm aceste sesiuni de instruire gratuite.

 

O nouă sesiune interactivă GRATUITĂ de prezentare a principalelor metode de acordare a primului ajutor, organizată de Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) împreună cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) va avea loc joi, 12 octombrie, ora 17.00.

 

IMG_257 Evenimentul este adresat tuturor bucureștenilor interesați și se va desfășura la sediul ASSMB, situat în Bd. Dimitrie Cantemir, nr.1, Bl. B2, Sc.4, Parter, Sector 4.

 

Sesiunile interactive sunt susținute de Dr. Alin POPA, șef Serviciu Formare în Medicina de Urgență, Prim Ajutor Calificat și Medicină de Dezastre din cadrul DSU, care va explica principalele elemente teoretice (prezentare generală a sistemului național de medicină de urgență, tipuri de urgențe medicale, modalități de intervenție, etc.) și va invita participanții să se alăture demonstrațiilor și aplicațiilor practice, pregătite special pentru această sesiune.