ASSMB, partener instituțional al Convenției Române a Spitalelor-ROHO, pentru al patrulea an consecutiv

ASSMB, partener instituțional al Convenției Române a Spitalelor-ROHO, pentru al patrulea an consecutiv

IMG_256Cea de a 8-a ediție a Convenției Române a Spitalelor ROHO a început astăzi și va avea loc pe parcursul a trei zile de sesiuni extrem de interesante în care vor fi abordate teme medicale de mare actualitate, așa cum sunt integrarea spitalelor în comunitate, provocările sustenabilității sau transformarea digitală.

 

IMG_257Deloc întâmplător, tema ediției ROHO 2023 este „Spitale pregătite pentru viitor”.

 

IMG_258ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București este, pentru al patrulea an consecutiv, partener instituțional al celui mai amplu și mai complex eveniment medical din România, care reunește decidenți și lideri de opinie din sănătate, manageri, directori medicali și șefi de secții clinice de la principalele spitale din România, alături de profesioniști de top din străinătate.

 

IMG_259La sesiunea inaugurală a Convenției Române a Spitalelor ROHO, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a fost reprezentată de Marian Negru, consilier al Directorului General ASSMB.

 

„Spitalele trebuie să fie pentru medici, pacienți și aparținători în aceeași măsură, niște locuri în care să se poată desfășura actul medical și în care procesul de însănătoșire, să aibă loc în condiții optime. S-a vorbit de sursele de finanțare. În ceea ce privește ASSMB, există surse de finanțare care vin de la bugetul local al Municipalității și în același timp facem toate demersurile de a accesa cât mai multe finanțări europene, extrem de necesare atunci când vorbim despre dezvoltarea infrastructurii medicale sau despre creșterea gradului de siguranță a pacienților. În același timp, credem că viitorul spitalelor depinde de adaptarea continuă a acestora la nevoile societății.”

 

#ConventiaSpitalelor #SpitalePregatitePentruViitor #SpatiulMedical