Cum pregătim copilul pentru clasa 0

Cum pregătim copilul pentru clasa 0

IMG_256În episodul de astăzi al seriei #MINUTULDESĂNĂTATE, Anca BULF, psiholog specialist la Spitalul de Psihiatrie „Dr. Constantin Gorgos”, vorbește despre cum pregătim copilul pentru clasa 0, dar și despre provocările pe care le întâmpină părinții în această nouă etapă.

 

IMG_257Psihologul explică faptul că greutatea pentru copil o reprezintă regulile clare și specifice pe care cel mic nu le poate intui și nu și le poate asuma, părinții având rolul dificil de a-i ajuta să le înțeleagă și respecte, pentru că de această etapă depinde și interesul pentru școală, bucuria de a se implica și disponibilitatea de a aloca timp pentru teme și pentru a avea succes în plan școlar.

 

IMG_258Puteți afla mai multe informații utile urmărind clipul video cu Anca BULF, psiholog specialist la Spitalul de Psihiatrie „Dr. Constantin Gorgos”.

 

IMG_259NU UITAȚI! Pentru a afla de la cei mai buni specialiști tot ceea ce vă interesează despre cele mai diverse subiecte medicale, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE

 

https://www.youtube.com/c/ASSMBadministratiaspitalelor

 

#PMB #ASSMB #Sănătate #MinutuldeSănătate