ASSMB și Fundația Tineri pentru Tineri invită părinții adolescenților din București la un nou atelier din seria „Nu e interzis să întrebi!”

ASSMB și Fundația Tineri pentru Tineri invită părinții adolescenților din București la un nou atelier din seria „Nu e interzis să întrebi!”

IMG_256 Este un eveniment interactiv, gratuit, care va avea loc joi, 24 august, în intervalul orar 17:30 – 19:30, și este adresat tuturor bucureștenilor interesați să afle, direct de la specialiști, cum pot gestiona mai bine informațiile pe care vor să le transmită copiilor lor adolescenți, pentru a-i ajuta să adopte comportamente responsabile și să stabilească relații sănătoase cu cei din jurul lor.

 

IMG_257 Evenimentul se va desfășura în amfiteatrul de la sediul ASSMB, situat în Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1. bl. B2, sc. 4, parter, Sector 4.

 

Sesiunile interactive sunt susținute de Dr. Corina Brateș, medic de medicină generală în cadrul Rețelei de Medicină Școlară a ASSMB și dna. Alexandra Miroslav, reprezentant al Fundației Tineri pentru Tineri.

 

Pentru înscriere și participare, toți cei interesați sunt rugați să parcurgă următorii pași:

 

IMG_258 Să dea like paginii ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București;

 

IMG_259 Să transmită un mesaj în privat, pe pagina de Facebook ASSMB, care să conțină mesajul ”Vreau să particip” și următoarele date personale: nume, prenume, numărul de telefon și adresa de e-mail, necesare pentru comunicările ulterioare participării la sesiune.

 

IMG_260Înscrierile se pot face până miercuri, 23 august, ora 12:00.

 

IMG_261Veți avea oportunitatea de a participa la discuții de grup, de a împărtăți experiențe și de a primi răspunsuri personalizate întrebărilor voastre.

 

Vă asigurăm că organizatorii oferă un mediu sigur și confidential, în care puteți împărtăși și învăța alături de alți părinți, cu aceleași preocupări ți îngrijorări.

 

Întâlnrile se desfășoară cu participarea unor grupe de maximum 30 de persoane.

 

VĂ MULȚUMIM PENTRU INTERES ȘI VĂ AȘTEPTĂM!