ASSMB a participat la lansarea „NO DRUGS REVOLUTION”, un proiect al Federației Neguvernamentale Antidrog

ASSMB a participat la lansarea „NO DRUGS REVOLUTION”, un proiect al Federației Neguvernamentale Antidrog

IMG_256Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) a fost reprezentată, astăzi, la lansarea programului „NO DRUGS REVOLUTION”, o inițiativă a Federației Neguvernamentale Antidrog (FNA) care se va defășura în perioada iulie-noiembrie în regiunile București-Ilfov și sud-vest Hunedoara, în colaborare cu Agenția Națională Antidrog (ANA) și Ministerul Administrației și Internelor (MAI).

 

IMG_257Pornind de la realitatea că drogurile reprezintă o problemă reală și presantă a societății, FNA își propune un dialog corect despre droguri și efectele negative pe care acestea le au asupra consumatorilor, precum și dezvoltarea unor campanii de informare, educare și comunicare pe aceste teme.

 

„Voi fi alături de echipa de management a proiectului și voi interveni în componenta de politici de sănătate, precum și în elaborarea de programe de consiliere a grupurilor vulnerabile, dar și în componenta de informare a părinților, pentru că este foarte important ca aceștia să fie foarte bine informați” - Dr. Bogdan FURTUNĂ, manager Spitalul Clinic Colțea.

„Este nevoie să creăm alternative, să stabilim o comunicare interactivă, pentru că este nevoie să existe un control asupra acestui fenomen. ASSMB s-a implicat deja în această problemă și a demarat o activitate de