ASSMB şi Fundația Tineri pentru Tineri invită părinţii adolescenților din Bucureşti la un nou atelier din seria "Nu e interzis să întrebi!"

ASSMB şi Fundația Tineri pentru Tineri invită părinţii adolescenților din Bucureşti la un nou atelier din seria "Nu e interzis să întrebi!"

Un nou atelier interactiv, gratuit, adresat bucureştenilor interesaţi să afle direct de la specialişti cum pot gestiona mai bine informațiile pe care vor să le transmită copiilor lor adolescenţi pentru a-i ajuta să adopte comportamente responsabile şi să reuşească în stabilirea unor relaţii sănătoase, va avea loc joi, 20 iulie, în intervalul orar 17:30 - 19:30.

 

Evenimentul se va desfăşura în amfiteatrul de la sediul ASSMB, situat în Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc. 4, parter, sector 4.

 

Sesiunile interactive sunt susținute de Dr. Sandu Georgeta, Medic Primar în Rețeaua de Medicină Școlară ASSMB şi doamna Alexandra Miroslav, reprezentant al Fundației Tineri pentru Tineri.

 

Pentru înscriere și participare, toți cei interesaţi sunt rugați să parcurgă următorii paşi:

 

Să dea like paginii ASSMB - Administrația Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucuresti:

 

Să transmitā un mesaj în privat, pe pagina de Facebook ASSMB, care să conțină mesajul Vreau să particip şi următoarele date personale: nume, prenume, numarul de telefon şi adresa de e-mail, necesare pentru comunicările ulterioare participării la sesiune.

 

!! Înscrierile se pot face până miercuri, 19 iulie 2023, ora 12:00.

 

Veti avea oportunitatea de a participa la discuții de grup de a împărtăşi experiente și de a primi răspunsuri personalizate întrebărilor voastre.

 

Vă asigurăm că organizatorii oferă un mediu sigur si confidențial, în care puteți împărtăşi și învăța alături de alţi părinţi, cu aceleaşi preocupari şi îngrijorări. Întalnirile se desfășoară cu participarea unor grupe de maximum 30 de persoane.

 

VĂ MULȚUMIM PENTRU INTERES ȘI VĂ AȘTEPTĂM!