Școala Părinților - Spitalul Clinic Nicoale Malaxa

Școala Părinților - Spitalul Clinic Nicoale Malaxa

Ultimul curs "Școala Părinţilor" înainte de vacanţa de vară va avea loc live online pe pac de Facebook pe 25 iulie, ora 14:00

 

Dragi Părinţi şi viitori părinţi,

 

Așa cum ştiţi deja, maternitățile administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB- Administrația Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, sunt mereu alături de Dumneavoastră și fac tot posibilul să vă faciliteze contactul direct cu specialiştii pe care îi apreciaţi.

 

De această dată, vă dăm întâlnire LIVE ONLINE cu echipa de specialiști de la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa", la un nou curs din seria „Școala Părinţilor".

 

Cursul va avea loc pe 25 iulie, ora 14.00 LIVE ONLINE.

 

LECTORI:

 

Modulul Obstetrică - Ginecologie

 

Sarrcina, naşterea, lăuzia" - Lector - Dr. Ana-Maria Rotaru - Medic primar Obstetrică- Giecologie

 

Modul Neonatologie

 

Îngrijirea şi alimentația nou-născutului" - Lector - Tudorița Banică - Asistent medical principal neonatologie

 

DE REȚINUT! În timpul transmisiunilor LIVE puteți adresa întrebări în legătură cu subiectele prezentate în timpul cursului, iar invitaţii noştri vor răspunde în timp real solicitărilor dumneavoastră.

 

Viitori tătici care urmăresc cursul nostru live, vor avea posibilitatea de a solicita elibetarea unui certificat de puericultură*. Documentul atestă participarea la curs și poate fi folosit în vederea acordării de către angajator a 5 zile suplimentare de concediu paternal.

 

Pentru eliberarea acestui certificat, tații vor trebui să urmeze următorii paşi:

 

Să dea „Like" paginii ASSMB - Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale București;

 

Să posteze un comentariu pe parcursul transmiterii cursului live online (pentru a confirma că urmăreşte prezentarea);

 

La finalul cursului să ne transmită un mesaj privat (în cel mult 5 zile de la terminarea sesiunii live) în care să ne solicite eliberarea certificatului de puericultură și o captură de ecran care să cuprindă comentariul lor din timpul live-ului. Certificatele, completate cu datele viitorilor tătici, vor fi apoi transmise de noi către conducerea maternității, pentru semnare şi înregistrare.

 

Certificatele sunt ulterior eliberate de conducerea maternităţii, în aproximativ două săptămâni, fiind apoi distribuite celor care le-au solicitat.

 

*(Conform Art.6, Alin.(1), prevăzut în HG Nr.244/10.04.2000, pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii concediului paternal Nr.210/1999)

 

** Prin transmiterea datelor personale prin intermediul mesajului privat, vă exprimați acordul de a intra în baza de date a ASSMB. ASSMB se obligă să respecte drepturile conferite de Regulamentul (UE)/2016/679 al Parlamentului European privind protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

 

Vă aşteptăm cu drag!

 

#Școala Părinţilor #ASSMB #PMB