ASSMB alături de Tineri pentru Tineri invită părinţii adolescenţilor din Bucureşti la atelierul "Nu e interzis să întrebi!"

ASSMB alături de Tineri pentru Tineri invită părinţii adolescenţilor din Bucureşti la atelierul "Nu e interzis să întrebi!"

Atelierul oferă o perspectivă de ansamblu asupra conversaţiilor serioase între părinţi şi copii despre viaţă şi relații sănătoase, alături de informații pentru promovarea comportamentelor responsabile în sănătatea adolescentului.

 

Evenimentul este adresat tuturor bucureștenilor interesaţi şi se va desfăşura la sediul ASSMB,

 

situat în Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1, bl. B2, sc. 4, parter, sector 4, miercuri, 28 iunie 2023, în intervalul orar 17:30 - 19:30.

 

Sesiunile interactive sunt susţinute de Dr. Ligia Dinu, Medic Specialist în Rețeaua de Medicină Şcolară ASSMB şi doamna Alexandra Miroslav, reprezentant al Organizaţiei Tineri pentru Tineri.

 

Tineri pentru Tineri (TpT) este o organizaţie non-guvernamentală creată în anul 1991 cu scopul de a se implica în nevoile sociale ale tinerilor din România, dar participă activ și la crearea, dezvoltarea şi implementarea de programe de educație pentru sănătate. De asemenea, organizația are numeroase colaborări cu instituții publice din sănătate și educaţie din România.

 

Pentru înscriere şi participare, cei interesaţi trebuie să parcurgă următorii pași:

 

✓ Să dea like paginii ASSMB - Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti;

 

✓ Să transmită un mesaj în privat, pe pagina de Facebook ASSMB, care să conţină mesajul „Vreau să particip" şi următoarele date personale: nume, prenume, numărul de telefon şi adresa de e-mail, necesare pentru comunicările ulterioare participării la sesiune.

 

Înscrierile se pot face până miercuri, 28 iunie 2023, ora 12:00.

 

!! Veţi avea oportunitatea de a participa la discuții de grup, de a împărtăşi experiente și de a primi răspunsuri personalizate întrebărilor voastre.

 

Vă asigurăm că acest atelier va oferi un mediu sigur şi confidențial, în care puteți împărtăşi şi învăța alături de alţi părinţi, cu aceleași preocupări și îngrijorări.

 

Intâlnirile sunt organizate cu participarea unor grupe de maximum 30 de persoane.

 

VĂ MULŢUMIM PENTRU INTERES ȘI VĂ AȘTEPTĂM!