Misiunea medicală franceză de la Assistance Publique-Hopitaux de Paris

Misiunea medicală franceză de la Assistance Publique-Hopitaux de Paris

 

Medicii francezi au apreciat deschiderea şi sprijinul de care se bucură parteneriatul dintre ASSMB și AP-HP la nivelul Parlamentului României şi au prezentat primele concluzii ale schimburilor de experienţă avute în această săptămână cu personalul medical din spitalele administrate de ASSMB.

 

 

 

Prof. Dr. Adrian STREINU-CERCEL a fost interesat de iniţiativele care promovează intensificarea schimburilor între profesioniştii din domeniul medical din Bucureşti şi Paris, exprimând aprecierea sa pentru școala medicală franceză şi susţinerea pentru toate proiectele care vizează optimizarea calității serviciilor medicale din spitalele bucureştene.

 

 

 

Ne bucură faptul că parteneriatul dintre ASSMB si AP-HP este recunoscut şi apreciat la nivelul Parlamentului României, iar susținerea primită din partea Prof. Dr. Adrian Streinu- Cercel ne onorează și ne confirmă faptul că proiectele pe care noi le derulăm împreună cu colegii din Paris se vor bucura de succesul pe care îl merită. Iar asta este o veste bună în primul rând pentru pacienţi, cei care vor beneficia în ultimă instanţă de rezultatele pozitive pe care această colaborare le aduce în plan medical" - Oana SIVACHE, director general ASSMB.