Simplu, rapid, doar la un click distanță! Bucureștenii se pot acum programa online în şapte dintre spitalele ASSMB.

Simplu, rapid, doar la un click distanță! Bucureștenii se pot acum programa online în şapte dintre spitalele ASSMB.

De astăzi toți pacienții se pot programa online pentru consultații medicale în regim ambulatoriu, fără să mai fie nevoie să meargă în persoană la unitatea sanitară sau să apeleze diverse numere de telefon.

 

Serviciul de programare online este deja disponibil în șapte din cele 19 spitale administrate de Primăria Municipiului Bucureşti prin ASSMB - Administrația Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti urmând a fi extins în perioada următoare.

 

Pacienţii pot accesa sistemul integrat de programări online accesând pagina dedicată fiecărui spital:

 

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia

 

✓ Spitalul Clinic Colentina

 

✓Spitalul Clinic Prof. Dr. Theodor Burghele

 

✓ Spitalul Clinic de Nefrologie, Dr. Carol Davila

 

✓Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia

 

✓Spitalul Clinic Colţea

 

✓ Spitalul Clinic Nicolae Malaxa

 

Programarea online aduce serviciile medicale mai aproape de pacienţi, în paralel cu beneficii substanțiale pentru activitatea medicilor şi a spitalelor, în general:

 

Accesibilitate - Programarea online asigură un acces facil pacienţilor la serviciile medicale,

 

eliminând necesitatea deplasării fizice sau a apelului telefonic;

 

Transparență - Afişarea intervalelor orare libere permite programarea transparentă a pacienţilor, eliminând intervenţiile de orice tip;

 

Eficientizare - Medicul are acces în orice moment la lista pacientilor programaţi în ambulatoriu, şi îşi poate organiza timpul astfel încât să poată răspunde tuturor solicitărilor.

 

Creşterea încrederii pacienților în sistemul sanitar - Pacientul știe unde, la ce oră, și la ce doctor anume este programat la consult, iar astfel nu mai este nevoit să aştepte perioade lungi la uşa cabinetului medical.

 

Continuam digitalizarea spitalelor ASSMB în beneficiul pacienţilor. Am început cu procedurile intraspitalicești, continuăm acum cu programările în ambulatoriu. Facilităm astfel pentru toţi pacienții accesul la consultul medical, pentru cele mai diverse specialităţi, în şapte dintre cele mai solicitate spitale pe care le administrăm. Fără stres, fără aglomeraţie, direct la medicul dorit! Digitalizarea aduce transparență și eficienţă pentru pacienți, dar și pentru medici, iar activitatea spitalelor are doar de câştigat" - Oana SIVACHE, director general ASSMB

 

Până la finalul anului, vor fi incluse în sistemul de programări online toate spitalele aflate în administrarea ASSMB. Numărul intervalelor orare disponibile pentru programare online va creşte progresiv, pe măsură ce medicii şi pacienții vor adopta pe scară largă acest sistem.

 

#ASSMB #PMB #impreunapentrusanatate