#MINUTULDESĂNĂTATE CONSULTUL PSIHIATRIC AL COPIILOR

#MINUTULDESĂNĂTATE CONSULTUL PSIHIATRIC AL COPIILOR

În episodul de astăzi al seriei #MINUTULDESĂNĂTATE, Dr. Mirela HAȚIȘ, medic psihiatru pediatric la Spitalul De Psihiatrie Titan Dr. Constantin Gorgos, explică în detaliu cum decurge consultul psihiatric al copiilor.

În primul rând, aceștia vin la medic însoțiți de părinte sau de reprezentantul legal, în general atunci când sunt observate anumite schimbări la nivel comportamental sau emoțional. Ei pot fi direcționați către un consult de specialitate și de către medicul de familie sau neurologul pediatru, iar uneori chiar de către cadrele didactice, atunci când aceștia observă anumite dificultăți în activitatea școlară.

În opinia specialistului, este foarte important ca părinții să aibă o atitudine deschisă față de consultul psihiatric al copilului. În principiu, este vorba doar de o ședință față în față cu medicul specialist, absolut necesară pentru a afla toate detaliile despre starea copilului în vederea stabilirii unui plan terapeutic adecvat.

Mai multe informații utile puteți afla urmărind clipul video cu Dr. Mirela HAȚIȘ, medic psihiatru pediatric la Spitalul De Psihiatrie Titan Dr. Constantin Gorgos.

𝗡𝗨 𝗨𝗜𝗧𝗔𝗧̦𝗜! Pentru a afla de la cei mai buni specialiști tot ceea ce vă interesează despre cele mai diverse subiecte medicale, accesați canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE

https://www.youtube.com/c/ASSMBadministratiaspitalelor

#PMB #ASSMB #Sănătate #MinutuldeSănătate