SPITALELE VICTOR BABEȘ, COLENTINA ȘI CAROL DAVILA, DOTATE CU AMBULANȚE DE ULTIMĂ GENERAȚIE PRIN FONDURI EUROPENE

SPITALELE VICTOR BABEȘ, COLENTINA ȘI CAROL DAVILA, DOTATE CU AMBULANȚE DE ULTIMĂ GENERAȚIE PRIN FONDURI EUROPENE

Spitalele Victor Babeș, Colentina și Carol Davila, dotate cu ambulanțe de ultimă generație prin fonduri europene

Nouă ambulanțe de ultimă generație, în valoare totală de 1 milion de euro, au intrat recent în dotarea a trei dintre spitalele administrate de Primăria Municipiului București, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

Toate cele 3 spitale au fost încă de la început în prima linie a luptei cu pandemia de COVID-19, iar de acum dispun de câte trei ambulanțe moderne, dotate la cele mai înalte standarde și capabile să asigure pacienților, în condiții optime, transportul și asistența medicală de care au nevoie.

Ambulanțele sunt destinate intervenției de urgență și transportului medical asistat al pacienților. Sunt dotate cu echipamente si materiale sanitare care includ defibrilatoare semiautomate sau manuale și medicamente necesare resuscitării și acordării asistenței medicale de urgență.

Achiziția ambulanțelor face parte din proiectul „STOP-COVID în cadrul Spitalelor A.S.S.M.B”, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014 - 2020.

Singura șansă de dezvoltare a Bucureștiului este să accesăm fonduri nerambursabile, în condițiile în care orașul a fost lăsat cu un deficit financiar uriaș de fosta administrație. Este obligatoriu să atragem cât mai mulți bani europeni, iar acum încep să se vadă primele rezultate.