SPITALUL CLINIC COLENTINA ARE DE ASTĂZI UN NOU MANAGER

SPITALUL CLINIC COLENTINA ARE DE ASTĂZI UN NOU MANAGER

SPITALUL CLINIC COLENTINA ARE DE ASTĂZI UN NOU MANAGER

Astăzi s-a încheiat mandatul de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina al d-lui Dr. Victor  Cauni.

Îi mulțumim pentru activitatea deosebită și eforturile depuse în ultimul an și jumătate, inclusiv în perioada grea de pandemie, când Spitalul Clinic Colentina a jucat un rol esențial în combaterea COVID-19. Domnia sa își va continua activitatea medicală prodigioasă în cadrul unității sanitare, unde conduce Secția de Urologie.

Noul manager interimar al Spitalul Clinic Colentina este dl. Andrei Cosmin David, un specialist recunoscut în mangement sanitar, care vine din poziția de director general al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS), instituție unde a desfășurat o activitate continuă de peste un deceniu.

De-a lungul acestei perioade, a ocupat mai multe poziții de conducere în cadrul ANMCS, inclusiv cea de președinte al instituției.

Suntem bucuroși că Domnia sa a acceptat să se alăture echipei noastre și avem încredere că va aduce o viziune managerială modernă la Spitalul Clinic Colentina, care va conduce la creșterea calității seviciilor de sănătate și îmbunătățirea siguranței pacientului.