ASSMB, REPREZENTATĂ LA EVENIMENTUL ȘTIINȚIFIC „ZILELE MEDICALE ALE SPIATLULUI CLINIC COLȚEA”

ASSMB, REPREZENTATĂ LA EVENIMENTUL ȘTIINȚIFIC „ZILELE MEDICALE ALE SPIATLULUI CLINIC COLȚEA”

 

ASSMB, REPREZENTATĂ LA EVENIMENTUL ȘTIINȚIFIC „ZILELE MEDICALE ALE SPITALUL CLINIC COLȚEA”

 

Organizată în zilele de 8 și 9 aprilie, cu sprijinul Primăriei Capitalei și al ASSMB, reuniunea științifică de tradiție „Zilele Medicale ale Spitalului Clinic Colțea” marchează 318 ani de existență ai primului spital construit în București, și tot atâția de excelență în medicină.

 

Evenimentul din acest an se desfășoară pe parcursul a două zile, timp în care sunt prezentate lucrări științifice și au loc schimburi de experiență între medici de diverse specialități. 

 

La ceremonia de deschidere a „Zilelor Medicale ale Spitalului Clinic Colțea”, alături de alți reprezentanți ai autorităților și personalități medicale, a fost prezent și Conf. Univ. Dr. Cristinel Dumitru BADIU, directorul Direcției Mangement și Structuri Unități Sanitare din cadrul ASSMB, care în intervenția sa a ținut să remarce serviciile de cel mai înalt nivel oferite paceinților și pregătirea profesională de excepție a personalului medical de la Spitalul Clinic Colțea. 

 

„Felicitări pentru întreaga dumneavoastră activitate medicală desfășurată în beneficiul bucureștenilor, și în mod special pentru eforturile imense pe care le-ați depus, în acești doi ani de pandemie, pentru salvarea fiecărei vieți omenești. Vreau să vă asigur că veți avea și în continuare tot sprijinul Primăriei Capitalei și al ASSMB pentru creșterea continuă a calității serviciilor medicale oferite de Spitalul Clinic Colțea” - Conf. Univ. dr. Cristinel Dumitru BADIU, directorul Direcției Mangement și Structuri Unități Sanitare din cadrul ASSMB

 

Spitalul Clinic Colțea, administrat de Primăria Municipiului București, prin ASSMB, a fost prima bază de învățământ medical, iar în prezent este una dintre cele mai moderne unități sanitare din România.