#MINUTULDESĂNĂTATE - CUM PUTEM PREVENI DECLANȘAREA UNEI ALERGII ALIMENTARE

#MINUTULDESĂNĂTATE - CUM PUTEM PREVENI DECLANȘAREA UNEI ALERGII ALIMENTARE

 În episodul de astăzi, din seria #MINUTULDESĂNĂTATE, aflăm de la Dr. Roxana Sfrenț Cornățeanu, medic specialist Alergologie și Imunologie Clinică și medic școlar în cadrul Rețelei de Medicină Școlară a ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, cum putem preveni declanșarea unei alergii alimentare.

 

Specialistul oferă o serie de sfaturi prețioase, în special pentru evitarea alergiilor alimentare la copii, și insistă pe nevoia de informare și educație în ceea ce privește problematica alergiilor, în general. Mai mult, pentru cei mici medicul recomandă purtarea unei brățări pe care să scrie alimentul la care este copilul este alergic.

 

Vă invităm să urmăriți clipul video pentru a afla de la Dr. Roxana Sfrenț Cornățeanu tot ceea ce este important despre subiectul alergiilor alimentare.

 

Pentru a primi cele mai actuale informații medicale, din cele mai diverse specialități, furnizate de medici reputați din cadrul spitalelor administrate de Primăria Municipiului București, prin ASSMB, puteți accesa oricând canalul nostru de YouTube, secțiunea #𝐌𝐈𝐍𝐔𝐓𝐔𝐋𝐃𝐄𝐒𝐀̆𝐍𝐀̆𝐓𝐀𝐓𝐄

 

 https://www.youtube.com/channel/UCOpX14J_RgbYsQYfkcdalMA

 #PMB #ASSMB #Sănătate #MinutulDeSănătate