PROF. UNIV. DR. ADRIANA MIHAELA ILIEȘIU ȘI-A ÎNCHEIAT MANDATUL LA CONDUCEREA SPITALULUI CLINIC „PROF. DR. THEODOR BURGHELE”

PROF. UNIV. DR. ADRIANA MIHAELA ILIEȘIU ȘI-A ÎNCHEIAT MANDATUL LA CONDUCEREA SPITALULUI CLINIC „PROF. DR. THEODOR BURGHELE”

 

Mulțumim, Doamna Prof. Univ. Dr. Adriana Mihaela ILIEȘIU!

 

Manager al Spitalului Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele” în ultimii patru ani, Prof. Univ. Dr. Adriana Mihaela ILIEȘIU și-a încheiat astăzi mandatul la conducerea prestigioasei unități sanitare bucureștene, administrate de Primăria Muncipiului București, prin ASSMB.

 

În semn de respect și prețuire pentru întreaga activitate managerială și pentru rezultatele de excepție obținute - în beneficiul miilor de pacienți ai Spitalului Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele” -, evenimentul a fost marcat printr-o scurtă ceremonie care a avut loc la sediul ASSMB.

 

Vă mulțumim pentru toate eforturile dumneavoastră în fruntea Spitalului Clinic Prof. Dr. Theodor Burghele, o misiune deloc ușoară, mai ales în ultimii doi ani marcați de nenumărate provocări la nivel profesional, dar și personal. Vă doresc mult succes și împliniri pe viitor, în activitatea dumneavoastră medicală și didactică” - Vasile APOSTOL, director general ASSMB.

 

„Nu pot decât să vă mulțumesc pentru strânsa colaborare pe care am avut-o, și sunt convins că veți continua activitatea dumneavoastră excepțională în calitate de medic, dar și ca formator de viitori specialiști, pentru că avem mare nevoie de prezența profeșioniștilor de vârf în sistemul medical românesc” - Dr. Dumitru Cristinel BADIU, director Direcția Management Spitale și Structuri Sanitare ASSMB.

 

Postul de manager interimar al Spitalului Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele” va fi preluat de Șef lucrări Dr. Traian Vasile CONSTANTIN, medic primar urolog în cadrul unității sanitare.

 

Îi urăm mult succes!