#MINUTULDESĂNĂTATE - ”CARE SUNT ALIMENTELE CARE PROVOACĂ CEL MAI FRECVENT ALERGII?”

#MINUTULDESĂNĂTATE - ”CARE SUNT ALIMENTELE CARE PROVOACĂ CEL MAI FRECVENT ALERGII?”

 

În episodul de astăzi, din seria #MINUTULDESĂNĂTATE, aflăm de la Dr. Roxana Sfrenț-Cornățeanu, medic specialist Alergologie și Imunologie Clinică și medic școlar în cadrul Rețelei de Medicină Școlară a ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, ce alimente provoacă cel mai frecvent alergii și cât de expuși sunt copiii în fața unor asemenea situații nedorite.

 

Nu mai puțin de 170 de alimente au potențial alergen - laptele, ouăle, fructele de mare și fructele oleaginoase fiind printre cele mai cunoscute exemple – unele dintre ele generând chiar reacții alergice severe.

  

Vă invităm să aflați de la Dr. Roxana Sfrenț-Cornățeanu tot ceea ce este important despre categoriile de alimente cu potențial alergen, urmărind clipul video de mai jos.

  

Pentru a primi cele mai actuale informații medicale, din cele mai diverse specialități, furnizate de medici reputați din cadrul spitalelor administrate de Primăria Muncipiului București, prin ASSMB, puteți accesa oricând canalul nostru de YouTube, secțiunea #MINUTULDESĂNĂTATE

 https://www.youtube.com/channel/UCOpX14J_RgbYsQYfkcdalMA

 #PMB #ASSMB #Sănătate #MinutulDeSănătate