CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE VINE ÎN CARTIERUL TĂU!

CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE VINE ÎN CARTIERUL TĂU!

 

CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE VINE ÎN CARTIERUL TĂU!

 

·       Autobuzul STB, special amenajat pentru vaccinare, va staționa în weekendul 4-5 decembrie 2021 în parcarea centrului comercial Kaufland Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2

 

 

 

·       Imunizare doar cu buletinul, fără programare prealabilă

 

 

 

·       Vaccinul folosit este Johnson&Johnson, administrat într-o doză

 

 

 

Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în parteneriat cu Kaufland Romania, a lansat CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE, o nouă inițiativă care își propune să promoveze imunizarea împotriva COVID-19 în comunitate, facilitând cât mai mult accesul bucureștenilor la vaccin.

 

 

 

În zilele de 4 și 5 decembrie CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE va fi în parcarea complexului comercial Kaufland din Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2, cu următorul program:

 

 

 

SÂMBĂTĂ: 10:00 – 17:00

 

DUMINICĂ: 10:00 – 17:00

 

 

 

Toți cei care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19 au la dispoziție un autobuz STB special amenajat pentru activitatea de vaccinare, și dotat cu tot ceea ce este necesar pentru imunizarea în deplină siguranță a bucureștenilor. Activitatea în cadrul centrului de vaccinare mobil va fi asigurată de o echipă formată din 2 medici, 2 asistenți medicali și 2 registratori, cărora li se adaugă personalul cu atribuții logistice.

 

 

 

Vaccinul utilizat pentru imunizare împotriva COVID-19 este Johnson&Johnson, administrat într-o singură doză!

 

 

 

Prin acest demers, Primăria Capitalei și A.S.S.M.B. vin în sprijinul persoanelor vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanțe lungi pentru imunizare, cât și în sprijinul altor categorii de persoane care, din diverse motive, au dificultăți să ajungă la un centru de vaccinare.

 

Imunizarea este GRATUITĂ și NU este nevoie de o programare prealabilă pe platforma online, ci doar cu un act de identitate valabil.

 

 

 

CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE este un proiect care se va derula până la sfârșitul acestui an, autobuzul special amenajat urmând să staționeze în fiecare weekend în altă locație din București, în parcări ale unor centre comerciale Kaufland. 

 

 

 

Stați cu ochii pe noi și nu uitați: VACCINAREA SALVEAZĂ VIEȚI!

 

 

 

PROGRAM „ CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE:”

 

·       4-5 Decembrie 2021 - Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2

 

·       11-12 Decembrie 2021 - Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Sector 3

 

·       18-19 Decembrie 2021 - Șos. Olteniței, nr. 388, Sector 4