#SĂNĂTATEDEZECE – PENTRU TINE ȘI CEI DRAGI!

#SĂNĂTATEDEZECE – PENTRU TINE ȘI CEI DRAGI!

 

#SĂNĂTATEDEZECE – PENTRU TINE ȘI CEI DRAGI!

 

Avem plăcerea să anunțăm inițierea unui nou format, dedicat prevenției și educației pentru sănătate, un nou mijloc prin care medicii din rețeaua Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București vă oferă cele mai bune sfaturi și informații medicale pentru o #SănătateDeZece.

Astfel, prin infografice punctuale, structurate pe principiul codului de bune practici, ne dorim să parcurgem împreună o nouă cale a educației profilaxice și/sau terapeutice, în legătură cu principalele categorii de afecțiuni cronice, cu factori determinanți ai sănătății și a liniei de conduită în relația cu aceștia, gestionarea situațiilor de criză și modul de reacție în caz de urgență medicală precum și a responsabilității individuale și sociale.

Pentru prima apariție, am ales un subiect de actualitate și anume „Diabetul zaharat ar putea fi prevenit prin controlul factorului de risc” cu recomandări oferite de Dr. Andreea Meroiu, medic specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa.

 

#SănătateDeZece – pentru tot ceea ce contează!