CENTRELE DE VACCINARE DESCHISE DE PRIMĂRIA CAPITALEI, PRIN ASSMB ȘI DE 1 IUNIE

CENTRELE DE VACCINARE DESCHISE DE PRIMĂRIA CAPITALEI, PRIN ASSMB ȘI DE 1 IUNIE

 

În ciuda ploii insistente, și de 1 IUNIE centrele de vaccinare deschise de Primăria Capitalei, prin ASSMB, îi așteaptă pe toți bucureștenii care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19

Chiar și de 1 Iunie - zi plină de bucurie pentru copii și liberă pentru majoritatea părinților -, și pe o ploaie rece, ca de toamnă, centrele de vaccinare deschise de Primăria Capitalei, prin ASSMB, funcționează în regim normal, fără sincope, și îi așteaptă pe tot parcursul zilei pe bucureștenii doritori să se imunizeze împotriva COVID-19.

Este vorba de centrul drive-through din Piața Constituției și de cele două centre „clasice”, amenajate în incinta Circului Metropoltan București, care funcționează între orele 08:00 – 20:00.
Toate cele trei centre sunt deservite de medici, asistenți medicali, registratori și personal suport din cadrul ASSMB, în total circa 270 de persoane.

„Este un efort admirabil al colegilor noștri, prezenți în fiecare zi la datorie, indiferent de zi și de starea vremii. Nu pot decât să le mulțumesc pentru implicare și pentru profesionalism. Campania de vaccinare este prioritară pentru Primăria Capitalei și ASSMB. Vom asigura și în continuare toate echipamentele, materialele de protecție și consumabilele necesare pentru ca activitatea să se desfășoare în cele mai bune condiții și în siguranță”,
a declarat Vasile APOSTOL, director general ASSMB, care a verificat astăzi, în teren, modul în care se derulează procesul de vaccinare.

Până în prezent, la centrul drive-through din Piața Consituției au fost realizate peste 26.000 de vaccinări, iar la cele două centre deschise la Circul Metropolitan numărul vaccinărilor a depășit 70.000.

Îi îndemnăm pe toți bucureștenii să se vaccineze împotriva COVID-19, pentru că doar astfel situația epidemiologică va fi stabilizată și vor putea fi ridicate și ultimele restricții care mai sunt în vigoare.