IMPORTANT! ÎNREGISTRARE ÎN CADRUL PROIECTULUI FIV 2 - „O ȘANSĂ PENTRU CUPLURILE INFERTILE”,

IMPORTANT! ÎNREGISTRARE ÎN CADRUL PROIECTULUI FIV 2 - „O ȘANSĂ PENTRU CUPLURILE INFERTILE”,

 În procesul de înregistrare în cadrul Proiectului FIV 2 - „O Șansă pentru Cuplurile Infertile”, redeschis începând din această dimineață, recomandăm tuturor celor interesați să utilizeze serviciul de mesagerie electronică Gmail, având în vedere faptul că ne-au fost aduse la cunoștință situații în care potențialii beneficiari au întâmpinat dificultăți la înregistrare, atunci când au fost folosite alte servicii de poștă electronică.

 Reamintim, cuplurile care doresc să se înscrie în Proiectul FIV 2 - „O Șansă pentru Cuplurile Infertile” pot aplica accesând link-ul http://fiv2.assmb.ro/.

 Condițiile de eligibilitate sunt stabilite în Regulamentul privind implementarea, document ce poate fi descărcat accesând următorul link - https://fiv2.assmb.ro/files/RegulamentFIV2.pdf.

 Se pot înscrie în proiectul FIV 2 cuplurile cărora medicul specialist în Obstetrică-Ginecologie, cu competență în tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată, le-a diagnosticat o afecțiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală.

 MULT SUCCES!