MARATONUL VACCINĂRII LA ANMCS, ÎN PERIOADA 28-30 MAI

MARATONUL VACCINĂRII LA ANMCS, ÎN PERIOADA 28-30 MAI

 Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS), în parteneriat cu Primăria Capitalei și Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), și cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București (DSPMB), organizează Maratonul Vaccinării în perioada 28 mai, începând cu ora 8:00, non-stop, până pe 30 mai, la ora 20:00.

  Maratonul se va desfășura la sediul ANMCS din Splaiul Independenței nr. 202 A, sector 6, București. Orice persoană poate veni să se vaccineze împotriva COVID-19, fără programare.
Inițiativa ANMCS, singura autoritate publică centrală de standardizare și evaluare a serviciilor medicale, vine în susținerea eforturilor depuse de Guvernul României pentru limitarea efectelor pandemiei cu SARS-CoV-2.

  „Cu speranța că vom contribui împreună la depășirea crizei și întoarcerea la normalitate, vă așteptăm la Maratonul Vaccinării”, a declarat Dr. Vlad-Teodor Berbecar, președintele ANMCS.

  Menționăm că în cadrul Maratonului Vaccinării se va administra serul Pfizer-BioNTech. Pentru persoanele care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani, dar care doresc să se vaccineze, precizăm că este necesar acordul scris al unui părinte sau al tutorelui legal.
Medicii și asistenții medicali care vor asigura, ca voluntari, buna desfășurare a Maratonului Vaccinării, provin integral din spitalele și cabinetele medicale școlare administrate de ASSMB