ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ELEVI, STUNDENȚI ȘI PĂRINȚI!

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ELEVI, STUNDENȚI ȘI PĂRINȚI!

 

126 DE CABINETE STOMATOLOGICE ȘCOLARE ȘI UNIVERSITARE DIN BUCUREȘTI ÎȘI REIAU ACTIVITATEA

 

Avem vești bune pentru elevii și studenții din unitățile de învățământ preuniversitar și universitar de stat din Municipiul București. De astăzi, 15.03.2021, toți elevii și studenții mai sus menționați beneficiază de consultații și tratamente stomatologice gratuite, mult mai rapid. Și asta pentru că se redeschid 126 de cabinete stomatologice școlare și universitare din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB. 

 !Programările se vor efectua telefonic, fiecare cabinet stomatologic având un număr de telefon alocat în acest sens.! 

LISTA CU CABINETELE ȘI NUMERELE DE TELEFON ALOCATE O REGĂSIȚI PE SITEUL NOSTRU LA ADRESA:  https://www.assmb.ro/stirea/406 

Vă reamintim faptul că, din iulie 2020 și până acum, au funcționat ȘASE cabinete stomatologice școlare, unul pentru fiecare sector în parte, 11 cabinete de ortodonție și DOUĂ cabinete stomatologice universitare tocmai pentru ca elevii și studenții să nu fie privați de accesul gratuit la consultații și tratamente, chiar dacă ne confruntăm cu pandemia de SARS-CoV-2. În toată această perioadă, medicii și asistenții au fost la datorie și au realizat aproape 30.000 de tratamente stomatologice pentru aproximativ 2000 de elevi și studenți.

 

#RețeauaȘcolarăASSMB 

#tratamentestomatologicegratuite 

#pmb #assmb