Din prima zi de școală „Sănătatea e în mâinile tale”

Din prima zi de școală „Sănătatea e în mâinile tale”

Mâine este 𝗣𝗥𝗜𝗠𝗔𝗭𝗜𝗗𝗘𝗦̦𝗖𝗢𝗔𝗟𝗔̆, mult așteptată atât de copii, cât și de părinții lor. Bucuria și emoțiile unui nou început sunt inerente, însă de această dată va trebui să acordăm o atenție sporită măsurilor de #igienă, pentru că doar așa vom putea să ne protejăm propria #sănătate și pe a celorlalți.

Acum, mai mult ca oricând, trebuie să respectăm cu mare strictețe obiceiurile deprinse în această perioadă și să să nu uităm că spălatul pe mâini este cea mai importantă metodă de a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2

Care este tehnica cea mai corectă de spălat pe mâini?

Cât timp este necesar să ne spălăm pe mâini, ca să le avem curate și igienizate?

Ce boli putem preveni prin spălatul riguros și corect al mâinilor?

Sunt întrebări la care mulți dintre noi, adulții, știm răspunsurile, și ar fi bine ca și copiii noștri să cunoască toate aceste informații.

👉🏻 Ne dorim că spălatul pe mâini să devină o rutină plăcută pentru ei, așa cum este pentru micuții din clipul de mai jos.

Copiii dumneavoastră ce melodie fredonează atunci când se spală pe mâini

Detalii despre Campania „Sănătatea e în mâinile tale”, derulată  cu mare succes de ASSMB, în ultimii trei ani,  în școlile și grădinițele de stat din București, puteți afla accesând pagina de Internet dedicată: http://www.assmb.ro/campanie/edi-ia-3.

𝗦𝗨𝗖𝗖𝗘𝗦, 𝗗𝗥𝗔𝗚𝗜𝗖𝗢𝗣𝗜𝗜, 𝗜̂𝗡𝗡𝗢𝗨𝗟𝗔𝗡𝗦̦𝗖𝗢𝗟𝗔𝗥!

 

Film Facebook link:https://www.facebook.com/administratiaspitalelor/videos/2738036939561854