ÎNSCRIERI ÎN TIMP RECORD PENTRU PROIECTUL “TESTĂM PENTRU BUCUREȘTI”!

ÎNSCRIERI ÎN TIMP RECORD PENTRU PROIECTUL “TESTĂM PENTRU BUCUREȘTI”!

ÎNSCRIERI ÎN TIMP RECORD PENTRU PROIECTUL “TESTĂM PENTRU BUCUREȘTI”!

S-au efectuat deja 4660 teste din cele 11.000. Din fericire, doar 8 bucureșteni din cei testați de Primăria Capitalei, prin ASSMB, au fost depistați pozitiv cu virusul  SARS-CoV2.

“Proiectul «Testăm pentru București», implementat de doamna primar Gabriela Firea, mi s-a părut excepțional, atât organizarea, cât și procesul de derulare al testării! Seriozitate, promptitudine și profesionalism din partea întregii echipe ASSMB, cât și din partea laboratorului de analize! Un proiect într-adevăr util în depistarea pacienților asimptomatici, infectați cu virusul SARS-CoV2!”

“Personalul din call center al proiectului a fost foarte amabil și a încercat găsirea soluțiilor convenabile pentru nevoile noastre…În general, experiența a fost bună, spre foarte plăcută. Mi-ar fi plăcut să fi participat și la testul de anticorpi, dar am înțeles condițiile. Succes!”

“Totul a decurs în condiții care m-au făcut să mă simt în siguranță.”

“Totul a fost foarte ușor și a fost bine organizat.”

“Așteptăm și alte proiecte similare cu adresabilitate largă.”

“Să se extindă această practică de testare la eșantioane mai mari.”

ÎNCĂ O DATA SE DOVEDESTE CA BUCURESTENII AȘTEPTAU UN ASTFEL DE PROIECT. Vă mulțumim încă o dată pentru încredere și pentru mesajele de susținere primite. Vă promitem să nu ne oprim aici, continuăm să fim alături de toți cetățenii municipiului București!

Un număr de 11.101 de bucureșteni s-au înscris pentru a se testa gratuit, să afle dacă sunt contaminați sau nu cu noul coronavirus. Au fost testați 4660 de bucureșteni, fiind confirmați cu virusul SARS-CoV-2 doar 8 dintre aceștia. Urmează ca și restul persoanelor înscrise să fie programate și testate în perioada imediat următoare. 

Vă reamintim că Primăria Municipiului București, prin ASSMB, a dotat Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr.Victor Babeș” și Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, cu patru aparate de testare RT-PCR și că proiectul prevede acordarea unui sprijin financiar în cuantum de 200 lei/beneficiar, pentru 11.000 de cetățeni ai Municipiului București care solicită în mod voluntar testarea.

Testările se fac în 12 unități medicale de stat și private care s-au afiliat acestui proiect.

#PMB

#ASSMB