”CLAR PENTRU COPII”, CEL MAI NOU PROIECT AL PRIMĂRIEI CAPITALEI, INTERES URIAȘ ÎN PRIMA ZI DE LA LANSARE!

”CLAR PENTRU COPII”, CEL MAI NOU PROIECT AL PRIMĂRIEI CAPITALEI, INTERES URIAȘ ÎN PRIMA ZI DE LA LANSARE!

În doar 24 de ore de la startul proiectului „CLAR pentru COPII” – prin care Primăria Municipiului Bucureşti va deconta contravaloarea unei perechi de ochelari, în limita a 500 de lei - numărul înscrierilor se apropie de 250, fiind vorba de copii din toate sectoarele Capitalei. Bugetul proiectului, care se va derula pe o perioadă de doi ani, este de două milioane de lei.

Avem și o statistică a acestei primei zile, încununată de succes, și putem astfel anunța că majoritatea copiilor înscriși până acum sunt din sectoarele 3 și 6. Ca și medie de vârstă, copiii care au nevoie de ochelari și pentru care părinții au depus un document medical în acest sens, sunt în majoritate din grupele de vârstă 6-10 ani și 11-17 ani. Fetele reprezintă 76% din totalul celor 238 de dosare depuse, pe site-ul assmb.ro, în prima zi după lansarea oficială a proiectului „CLAR pentru COPII”.

Au apărut și primele reacții pozitive și suntem bucuroși că demersul inițiat de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, răspunde așteptărilor copiilor și părinților lor.
„Minunat. Fetita mea are 4 ani și necesită ochelari. Are recomandare de la oftalmolog. Sper să prindem un loc.”
„Felicitări....sper să aibă șanse și nepoțica mea.”- sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Pe toți cei care doresc să se înscrie în program îi invităm să consulte regulamentul proiectului accesând următorul link https://bit.ly/2WFQAhJ , iar pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați direct: 031.069.97.16 / 0756.715.325 sau clar@assmb.ro
#împreunăpentrusănătate
#CLARpentruCOPII
#PMB
#ASSMB