CENTRUL DE URGENȚE STOMATOLOGICE PENTRU COPII DIN REGIE

CENTRUL DE URGENȚE STOMATOLOGICE PENTRU COPII DIN REGIE

Decizia luată de Primăria Municipiului Bucureşti de a deschide cele patru cabinete pentru tratarea gratuită a urgențelor stomatologice ale copiilor se dovedește a fi foarte inspirată.

De la inaugurare până acum, în doar 3 săptămâni, au fost efectuate 181 de tratamente pentru urgențele copiilor și s-au oferit 332 de consultații telefonice (prin intermediul cărora s-au oferit recomandări medicale pentru afecțiunile care nu reprezentau urgențe).

Medicii stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară ne demonstrează încă o dată că tratamentele stomatologice se pot face și cu zâmbetul pe buze! Chiar și atunci când se lucrează cu copii, mai mici sau mai mari, care sunt mai puțin cooperanți. Le mulțumim din nou acestora pentru munca depusă!

Am primit mai multe mesaje ale părinților care au fost nevoiți să viziteze Centrul de Urgențe Stomatologice pentru Copii din Policlinica Regie în această perioadă:

”Să continuați cu aceste centre deoarece sunt benefice, pentru părinți sunt nemaipomenite.”
”Multă sănătate tuturor celor implicați și mulțumiri!”
”Mulțumiri doamnei doctor!”
”Mulțumim pentru inițiativă! Felicitări!”
”Să se continue proiectul.”
”Super ok, mulțumim personalului medical, nota 10!”
”Dorim continuarea acțiunii, foarte folositoare inițiativa.”

Pentru programare trebuie NEAPĂRAT să sunați în prealabil la numărul de telefon 0374.887.887.
Intervalul orar în care puteți suna pentru programări este:
de luni până vineri, între orele 8:00 - 20:00, iar sâmbăta și duminica, între orele 9:00 - 16:00.

Medicii care răspund apelurilor vor oferi consultanță și îndrumări tuturor celor care au probleme stomatologice.

Nu vă prezentați la cabinet dacă nu ați sunat înainte la call center, pentru a respecta măsurile de distanțare socială, dar și pentru a permite efectuarea procedurilor de prevenire a infectării cu COVID-19! Medicii care răspund la telefon vor ține cont de toate aceste lucruri pentru a vă proteja.

După fiecare pacient, se sterilizează tot instrumentarul folosit cu patru autoclave moderne, se schimbă echipamentul de protecție al personalului medical, se igienizează și dezinfectează întreg cabinetul, inclusiv cu ajutorul nebulizatorului, tocmai pentru a respecta toate protocoalele necesare pentru evitarea contaminării cu noul virus COVID-19.

Primăria Capitalei, prin ASSMB, susține toate cheltuielile necesare funcționării acestui centru. Medicii care lucrează la aici sunt medicii stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB, foarte bine pregătiți și obișnuiți să lucreze cu copii mai mari sau mai mici. Totul a fost posibil doar ca rezultat al investițiilor făcute începând cu anul 2017, când s-a demarat modernizarea tuturor cabinetelor stomatologice școlare și universitare din București.

Vă reamintim că începând cu 28.04.2020, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a deschis un centru cu patru cabinete pentru urgențele stomatologice ale copiilor în zona Complexului Regie, Splaiul Independenței Nr. 290, Sector 6, în parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA din BucureștiUniversitatea De Medicina Si Farmacie "Carol Davila", și cu ajutorul specialiștilor de la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială "Prof. Dr. Dan Theodorescu" și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale ”Dr. Victor Babeș”.

 

#CopiiiBucureștiului
#UrgențeStomatologice
#PMB
#ASSMB