MULȚUMESC, MOAȘA MEA!

MULȚUMESC, MOAȘA MEA!

Astăzi aflăm chiar de la actrița Monica Davidescu de ce profesia de moașă este una a miracolelor vii! O moașă îți aduce alinare, încredere, bucurie și zâmbete în momentul cel mai important al vieții – nașterea unui copil.

Acum 9 ani și jumătate, Monica Davidescu a adus pe lume o fetiță la Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu - Maternitatea Giulesti, spital administrat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, iar moașa a avut un rol esențial pentru că i-a fost alături pe tot parcursul travaliului și a ajutat-o să experimenteze nașterea cât mai plăcut posibil.

 

“Doamna Irina este moașa care acum 9 ani și jumătate, alături de medicul care m-a ajutat să o aduc pe lume pe fetița mea. Este moașa care m-a ajutat cel mai mult, care a stat alături de mine pe toată perioada travaliului și cred că este atât de important să avem lângă noi o persoană care să ne dea cele mai bune sfaturi în așa fel încât acea zi foarte importantă pentru o mamă, ziua în care aduce pe lume un copil să rămână, pe lângă durerea respectivă, cea mai frumoasă zi din viața ei.” – spune Monica Davidescu.

Mulțumim!

PS: Dacă ai născut la una dintre maternitățile Primariei Capitalei și dorești să transmiți un mesaj moașei tale, așteptăm mesajul tău video în comentarii sau în mesaj privat.