EROII IN HALATE ALBE AU DE ASTAZI UN PARTENER DE NADEJDE PENTRU A AJUNGE IN SIGURANTA SI CAT MAI REPEDE LA SPITALELE DIN BUCURESTI, ACOLO UNDE ESTE ATAT DE MULTA NEVOIE DE EI!

EROII IN HALATE ALBE AU DE ASTAZI UN PARTENER DE NADEJDE PENTRU A AJUNGE IN SIGURANTA SI CAT MAI REPEDE LA SPITALELE DIN BUCURESTI, ACOLO UNDE ESTE ATAT DE MULTA NEVOIE DE EI!

În semn de solidaritate față de medici, asistente și tot personalul medical implicat în îngrijirea bolnavilor cu Covid-19, 250 de taximetriști din Capitală s-au oferit voluntari și oferă deja curse gratuite pentru ca aceștia să ajungă cât mai repede la pacienți.
Pe baza legitimației de serviciu, eroii noștri, dar și personalul angajat în instituții-cheie din Bucuresti, aflați în această perioadă în activitate, pot comanda curse prin intermediul aplicației FREE NOW și se pot deplasa gratuit de la și către instituția unde lucrează.

Pentru a aplica, pentru o cursă gratuită pe zi, dus-întors, cadrele medicale trebuie să descarce pe telefon aplicația FREE NOW și să urmeze pașii descriși la adresa: https://free-now.com/ro/pasager/

Când doresc să comande o cursă gratuită, trebuie să introducă adresa de destinație și să selecteze categoria “Eroi/Heroes” din lista serviciilor de transport disponibile în aplicație. În timpul cursei trebuie să prezinte legitimația de serviciu.

Această iniţiativă poate fi susținută inclusiv de bucureștenii care doresc să fie solidari în aceste zile cu eroii din spitale. Aşadar, dacă stai acasă, poţi să donezi unui medic sau unei asistente o cursă pe care ai fi comandat-o în mod normal, pentru tine, prin intermediul aplicaţiei!
Astfel de curse gratuite sunt disponibile deja în Cluj-Napoca, iar de săptămâna viitoare și în Brașov.
Mulțumim, FREE NOW, în numele tuturor medicilor și al întregului personal medical!