Disable Preloader

”SĂNĂTATEA E ÎN MÂINILE TALE” - CAMPANIE PMB - ASSMB

”SĂNĂTATEA E ÎN MÂINILE TALE” - CAMPANIE PMB - ASSMB

”SĂNĂTATEA E ÎN MÂINILE TALE”

”SĂNĂTATEA E ÎN MÂINILE TALE” - CAMPANIE Primăria Municipiului Bucureşti - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București

”Spală-te pe mâini în zece pași” este jocul pe care medicii și asistentele din cabinetele școlare și ale grădinițelor îl propun în perioada următoare preșcolarilor și școlarilor. Jocul cu apa și săpunul își dovedește eficiența pentru că cei mici sunt încântați să exerseze, în joacă, dar eficient, spălatul corect al mâinilor. Jocurile sunt adaptate pentru copii de diferite vârste cu cântece, videoclipuri, exerciţii, întrebări, exerciţiu interactiv de spălare a mâinilor. 
În plus, sunt antrenați în discuții despre bolile pe care le pot contacta din cauza mâinilor murdare și despre cât de ușor își pot proteja sănătatea pentru că spălatul pe mâini cu săpun este cel mai eficient şi ieftin mod de a preveni diferite afecţiuni care duc la îmbolnăvirea a milioane de copii anual. 
Pentru al doilea an consecutiv, Primăria Municipiului Bucureşti prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București desfășoară campania ”Sănătatea e în mâinile tale”. Destinată preșcolarilor și copiilor din clasele primare din instituțiile de învățământ aflate în administrarea Primăriei Capitalei, campania își propune să informeze copiii în legătură cu riscul pe care îl prezintă mâinile murdare. 
Copiii vor primi gratuit timp de o lună de zile săpun lichid de la o mare companie producătoare de produse de îngrijire personală.