ELEVII DIN BUCUREȘTI VOR BENEFICIA DE SIGILAREA GRATUITĂ A MOLARULUI DE 6 ANI

ELEVII DIN BUCUREȘTI VOR BENEFICIA DE SIGILAREA GRATUITĂ A MOLARULUI DE 6 ANI

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Federatia Nationala a Asociatiilor De Parinti - Ip -Bucuresti lansează mâine campania ”SIGILAREA GRATUITĂ A MOLARULUI DE 6 ANI”, care se va desfășura, începând cu acest an școlar. Beneficiarii vor fi toți elevii între 7 și 8 ani din școlile de stat din București.
Implementarea proiectului este absolut necesară, deoarece în urma consultațiilor efectuate de medicii stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB, aceștia au constatat o incidență crescută a carierii molarului de 6 ani, care este un dinte definitiv.
Copiii din școlile și liceele din București beneficiază de consultații și tratamente stomatologice gratuite în cabinetele stomatologice școlare din unitățile de învățământ unde studiază sau unde sunt arondați. Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB cuprinde 144 de cabinete stomatologice în școli și 13 cabinete stomatologice în universități.
Detalii: http://assmb.ro/cam…/sigiliarea-gratuit-a-molarului-de-6-ani
Pentru arhiva newsletter care cuprinde informații utile pentru părinți despre Rețeaua de Medicină Școlară vă rugăm accesați: http://assmb.ro/reteaua-scolara/articles