TRATAMENTE STOMATOLOGICE GRATUITE, ÎN PERIOADA VACANȚEI, PENTRU COPIII ȘI STUDENȚII DIN BUCUREȘTI

TRATAMENTE STOMATOLOGICE GRATUITE, ÎN PERIOADA VACANȚEI, PENTRU COPIII ȘI STUDENȚII DIN BUCUREȘTI

 

La inițiativa Primarului General, Gabriela Firea, Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, a dotat cabinetele stomatologice din școli și universități cu 50 de unituri dentare complete și 84 de sterilizatoare cu abur. În curând, toate cele 150 de cabinete stomatologice vor fi echipate complet cu aparatură modernă. 

Elevii și studenții bucureșteni beneficiază de tratamente stomatologice gratuite tot anul (inclusiv în vacanțe) - sigilări, detartraje, tratament carii, extracții dentare. Astfel, în perioada septembrie 2018 - mai 2019, au fost consultați 85.120 de copii și studenți și alți 119.935 au fost tratați. 

Și pentru a vă convinge de calitatea serviciilor stomatologice oferite copiilor din București, vă prezentăm cabinetul stomatologic de la Școala Generală nr. 79, unde medicul stomatolog, dr. Daniela Anițaș, vorbește despre intervențiile pe care le face, care sunt dotările cabinetului și câți copii îi trec pragul zilnic.

Rețeaua de Medicină Școlară a Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București are 448 de cabinete de medicină generală, 150 de cabinete stomatologice, 9 cabinete medicale universitare și 13 cabinete stomatologice universitare. 500.000 de elevi și 121.000 de studenți sunt îngrijiți în cabinetele școlare din București.
www.assmb.ro
#pmb
#assmb