SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A IMUNIZĂRII 26.04.2021 – 02.05.2021

SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A IMUNIZĂRII 26.04.2021 – 02.05.2021

 

Săptămâna Europeană a Imunizării este o inițiativă cu tradiție a Organizației Mondiale a Sănătății, menită să atragă atenția asupra beneficiilor și importanței imunizării în prevenirea îmbolnăvirilor și protejarea vieții.

 

Tema de anul acesta este „Prevenim. Protejăm. Imunizăm. Vaccinurile ne apropie de familie!” și, pe fondul pandemiei și eforturilor uriașe care se fac pentru limitarea efectelor acesteia, Săptămâna Europeană a Imunizării are o semnificație aparte, inclusiv în România, unde campania de vaccinare împotriva COVID-19 este în plină desfășurare.

 

Tocmai pentru a marca cum se cuvine acest eveniment european, ASSMB vă invită marți, 27 aprilie 2021, ora 11:00, la o nouă emisiune LIVE ONLINE pe pagina oficială de Facebook, dedicată special CAMPANIEI DE VACCINARE ANTI COVID-19.

 

Vom sta de vorbă cu Dr. Oana LUPAȘCU, coordonatorul Centrului de Vaccinare nr. 1, deschis de Primăria Capitalei, prin ASSMB, în cadrul Circului Metropolitan București.

 

Principalele teme de discuție:

 

·       De ce este necesar să ne vaccinăm și care sunt beneficiile acestui demers?

 

·       Cum se derulează concret activitatea într-un centru de vaccinare?

 

·       Care sunt cele mai des întâlnite reacții post-vaccinare și care este explicația lor?

 

DR. OANA LUPAȘCU VA RĂSPUNDE CU PRIORITATE, CHIAR ÎN TIMPUL EMISIUNII ONLINE PE PAGINA DE FACEBOOK ASSMB, ÎNTREBĂRILOR ADRESATE DE CEI CARE URMĂRESC DISCUȚIA LIVE!

 

La Circul Metropolitan București, într-un spațiu pus la dispoziție de Primăria Capitalei, funcționează două centre de vaccinare, în total 14 puncte unde se realizează imunizarea persoanelor programate. Circuitele, avizate de către DSPMB, respectă normele de siguranță, fiind îndeplinite toate condițiile pentru desfășurarea activităților în condiții optime și de maximă siguranță, atât pentru cei care se vaccinează, cât și pentru cei care lucrează în cadrul centrului.

 

AȘADAR, DACĂ DORIȚI SĂ AFLAȚI INFORMAȚII COMPETENTE DESPRE VACCINARE ȘI IMPORTANȚA EI PENTRU FIECARE DINTRE NOI, DAR ȘI PENTRU SOCIETATE, FIȚI ALĂTURI DE NOI, MÂINE, 27.04.2021, ORA 11:00, LIVE ONLINE PE PAGINA DE FACEBOOK ASSMB, LA ÎNTÂLNIREA CU DR. OANA LUPAȘCU!

 

Vă așteptăm cu drag!

 

#EuropeanImmunizationWeek #SăptămânaEuropeanăaImunizării #PMB #ASSMB #Vaccinare #CentrulDeVaccinareCirculMetropolitanBucurești