Moment emoționant la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Moment emoționant la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Moment emoționant la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino, administrat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București. Un minirecital susținut de FataCuVioara Raluca Raducanu a încântat cadrele medicale și pacienții din spital.  

„Este un proiect de suflet al nostru, care a început în a doua zi de pandemie și are loc deja de două luni și jumătate. Ne bucurăm că suntem apreciați și primiți întotdeauna cu entuziasm. Noi am mers cu Raluca Răducanu prin mai multe spitale din București, dar și în alte locuri publice, pentru a aduce prin muzică o rază de speranță și o clipă de fericire.” - Roman Ion Cristian, Asociatia Taxiul cu Bomboane.  

La finalul minirecitalului, Taxiul cu Bomboane a oferit surprize dulci personalului medical, sub forma unor delicioase bomboane de ciocolată.  

În afară de Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino, Caravana Taxiul cu Bomboane, împreună cu FataCuVioara Raluca Raducanu, a mai poposit până acum la Spitalul Clinic Colțea, Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila, Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale ”Dr. Victor Babeș”, Spitalul De Boli Cronice "Sf. Luca" și Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu - Maternitatea Giulesti, iar în curând vor ajunge și la celelalte spitale administrate de Primăria Capitalei.  

Mulțumim, Taxiul cu Bomboane și FataCuVioara Raluca Raducanu!