Mâini curate pentru sănătate

Mâini curate pentru sănătate

​Dragi părinți și copii,

Încă nu ne putem întâlni cum ne-ar plăcea, dar ne adaptăm vremurilor și încercăm să fim în continuare alături de voi. Așa că am decis să continuăm cu orele de educație pentru sănătate în mediul online, pe Facebook.

​Vă așteptăm cu drag, marți, 14 iulie, de la ora 10:30, pe pagina noastră de Facebook, pentru a afla de la doamna doctor Alexandra MARIN, medic din Rețeaua de Medicină Școlară ASSMB, cât de importantă este o igienă corectă a mâinilor, mai ales în această perioadă când trebuie să ținem virusul SARS-CoV-2 la distanță.

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB – ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, promovează în fiecare an școlar și în vacanțe, EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE, dar și alte proiecte importante în beneficiul celor aproximativ 250.000 de copii și 121.000 de studenți înscriși în sistemul de învățământ de stat din București.

​Iată că nici campania “SĂNĂTATEA E ÎN MÂINILE TALE” nu intră în vacanță!

​• Care este tehnica cea mai corectă de spălat pe mâini?

• Cât timp este necesar să ne spălăm pe mâini, ca să le avem curate și igienizate?

• Ce boli putem preveni prin spălatul riguros și corect al mâinilor? Sunt întrebările la care noi, adulții, știm răspunsurile și ne dorim ca și copiii noștri să cunoască toate aceste informații. Mai mult, ne dorim ca spălatul pe mâini să devină o rutină plăcută pentru ei.

​Cursul este interactiv, așa că vă invităm, pe dumneavoastră, cât și pe cei mici, să ne adresați cât mai multe întrebări în timpul transmisiunii în direct, iar noi pe cât posibil, vom răspunde în timp real la tot ce doriți să aflați.

#StaySafe #SănătateaEÎnMâinileTale #Prevenție #Sănătate #PMB #ASSMB