ÎNAPOI LA ȘCOALĂ - CUM PREGĂTIM COPIII PSIHIC ȘI EMOȚIONAL PENTRU RELUAREA CURSURILOR

ÎNAPOI LA ȘCOALĂ - CUM PREGĂTIM COPIII PSIHIC ȘI EMOȚIONAL PENTRU RELUAREA CURSURILOR

 

Dragi părinți,

 

Vă propunem un eveniment dedicat revenirii copiilor în colectivitate, în contextul redeschiderii școlilor începînd din data de 8 februarie 2021, în condițiile speciale impuse de pandemia de COVID-19!

 

 JOI 4 FEBRUARIE 2021 LA ORA 14:00, DR. CRISTINA ANGHEL, medic specialist Psihiatria Copilului și Adolescentului, la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, VINE CU INFORMAȚII COMPETENTE ȘI SFATURI UTILE privind readaptarea copiilor la ritmul școlar normal, care sperăm să fie de interes pentru toți părinții.

 

În toate țările europene, redeschiderea instituţiilor de învăţământ, în anul şcolar 2020-2021, se realizează în condiţiile speciale impuse de pandemia provocată de noul coronavirus.

 

 

PRINCIPALELE TEME DE DISCUȚIE:

 

-        Cât de mult i-a afectat pe copii lipsa interacțiunii față în față cu profesorii și colegii?

 

-         Care sunt semnele pe baza cărora un părinte își poate da seama cât de mult a fost afectat copilul de izolarea socială impusă de contextul epidemiologic actual? Când ar trebui să se îngrijoreze și care sunt pașii de urmat?

 

-        Cum îi pregătim pe copiii noștri pentru revenirea în bănci și cum îi putem convinge să respecte măsurile de igienă și de distanțare, în condițiile în care toți copiii sunt dornici de interacțiune socială?

 

-        Ca de obicei, dacă aveți întrebări le puteți trimite chiar începând de astăzi, direct pe pagina evenimentului. Dr. Cristina Anghel va încerca să răspundă la cât mai multe întrebări în timpul transmisiunii live găzduită de pagina noastră de Facebook.

 

 Așadar, vă invităm alături de noi JOI, 04.02.2021, de la ora 14:00, LIVE ONLINE pe pagina de Facebook a ASSMB!