ÎMPREUNĂ PENTRU SĂNĂTATEA DENTARĂ A COPIILOR! 9 FEBRUARIE - ZIUA MONDIALĂ A STOMATOLOGULUI

ÎMPREUNĂ PENTRU SĂNĂTATEA DENTARĂ A COPIILOR! 9 FEBRUARIE - ZIUA MONDIALĂ A STOMATOLOGULUI

 

LUNI, 08.02.2021, eveniment LIVE ONLINE, pe pagina de Facebook ASSMB, Dr. Daniela ANIȚAȘ, medic primar Stomatologie în cadrul Rețelei de Medicină Școlară București

 

În fiecare an, pe data de 9 februarie, lumea medicală sărbătorește Ziua Mondială a Stomatologului. Pentru a marca momentul, ASSMB vă propune o ediție specială a întâlnirilor LIVE ONLINE dedicate educației pentru sănătatea orală. 

 

Așadar, nu ratați, LUNI, 08.02.2021, ORA 14:00, o nouă emisiune pe pagina oficială de Facebook a ASSMB, în care doamna Dr. Daniela ANIȚAȘ, medic primar Stomatologie în cadrul Rețelei de Medicină Școlară București, vă va oferi cele mai noi informații privind consultațiile și tratamentele de care pot beneficia elevii în cabinetele stomatologice școlare din Municipiul București, precum și sfaturi competente cu privire la cum pot fi prevenite afecțiunile orale în cazul copiilor.

 

 Suntem convinși că recomandările doamnei Dr. Daniela ANIȚAȘ vor fi binevenite, mai ales în contextul în care o mare parte a elevilor revin luni, 8 februarie 2021, la școala în format fizic.

 

Cei mici vor primi cele mai bune sfaturi pentru a avea o dantură frumoasă și sănătoasă și, în același context, vom reaminti părinților despre serviciile oferite în cabinetele stomatologice din cadrul Rețelei de Medicină Școlară A.S.S.M.B.

 

 În acest moment, sunt deschise șase cabinete stomatologice școlare, câte unul în fiecare sector al Capitalei, unde copiii pot merge pentru tratamente gratuite.

 

 Ținând cont de contextul epidemiologic actual, pentru programări puteți accesa pagina noastră de Internet, unde sunt afișate numerele de telefon și programul fiecărui cabinet stomatologic în parte - https://assmb.ro/comunicat-de-presa/180.

 

 Ca de obicei, așteptăm întrebările, opiniile și comentariile Dumneavoastră pe pagina evenimentului, la secțiunea comentarii, iar doamna Dr. Daniela ANIȚAȘ va răspunde acestora, în limita timpului disponibil.

 

 Cu prietenie,

 

Echipa A.S.S.M.B.