Fii unul dintre copiii sănătoși ai Bucureștiului!

Fii unul dintre copiii sănătoși ai Bucureștiului!

Dragi părinți,

Acum, că am trecut cu bine peste perioada și emoțiile examenelor, iar vara a bătut la ușă voioasă și plină de energie, vă anunțăm cu entuziasm că educația pentru sănătate nu și-a luat vacanță! Primăria Municipiului Bucureşti, prin Rețeaua de Medicină Școlară din ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, desfășoară în fiecare an școlar campanii de promovare a sănătății pentru cei mici, iar în acest an am ajuns la dumneavoastră și am susținut orele de educație pentru sănătate în mediul online.

Vineri, 10 iulie 2020, începând cu ora 10.30, vom fi alături de colega noastră, medic în Rețeaua Școlară a ASSMB, doamna Dr. Oana Lupașcu, și vom discuta despre alimentația sănătoasă și practicarea activităților fizice.

În cadrul primei ediții a Campaniei ”Copiii sănătoși ai Bucureștiului” cei mici au aflat că un regim alimentar adecvat, bine echilibrat, și combinat cu activitatea fizică regulată, este o piatră de temelie pentru o sănătate optimă.

 

Copiii care învață de mici să consume zilnic un mic dejun sănătos, să mănânce fructe și legume și să facă mișcare, cu siguranță vor avea aceste deprinderi și în viața de adult, iar în acest fel investiția în educația pentru sănătate a copiilor are efecte pe termen lung. Așteptăm să fiți alături de noi și să ne puneți cât mai multe întrebări în timpul transmisiunii LIVE ONLINE și vom încerca să răspundem în timp real la toate întrebările pe care le aveți.