Eveniment LIVE ONLINE - Medicul Stomatolog - Prieten al Copilului

Eveniment LIVE ONLINE - Medicul Stomatolog - Prieten al Copilului

 

Dragi părinți și copii, 

 

Pentru că 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 este o prioritate pentru noi toți, Primăria Capitalei, prin Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB, vă propune o nouă serie de cursuri interactive, LIVE ONLINE, împreună cu medicii stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB.

 

𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐚 𝐂𝐚𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐞𝐢, prin 𝐀𝐒𝐒𝐌𝐁, promovează în fiecare an școlar, chiar și pe perioada vacanțelor, 𝐄𝐃𝐔𝐂𝐀𝐓̦𝐈𝐀 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐒𝐀̆𝐍𝐀̆𝐓𝐀𝐓𝐄, precum și alte proiecte interesante, în beneficiul celor aproximativ 250.000 de copii și 121.000 de studenți înscriși în sistemul de învățământ de stat din București. 

 

Ne dorim să fim alături de dumneavoastră în continuare, chiar și în mediul online, cu sfaturi utile pentru părinți, elevi și studenți! 

 

𝐀𝐬̦𝐚𝐝𝐚𝐫, 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐫𝐞 𝐋𝐈𝐕𝐄 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄, 𝐩𝐞 𝐩𝐚𝐠𝐢𝐧𝐚 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐚 𝐀𝐒𝐒𝐌𝐁 (de link-uit: https://www.facebook.com/administratiaspitalelor), 𝐯𝐚 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐥𝐨𝐜 𝐦𝐚𝐫𝐭̦𝐢, 𝟐𝟎 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟎, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟏:𝟎𝟎, 𝐜𝐚̂𝐧𝐝 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐃𝐫. 𝐋𝐮𝐢𝐳𝐚 𝐁𝐮𝐫𝐝𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐃𝐫. 𝐀𝐝𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐚𝐫𝐚𝐧𝐠𝐚-𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞𝐬𝐜𝐮, 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢 𝐬𝐭𝐨𝐦𝐚𝐭𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐑𝐞𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐧𝐚̆ 𝐒̦𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫𝐚̆ 𝐀𝐒𝐒𝐌𝐁, 𝐯𝐨𝐦 𝐯𝐨𝐫𝐛𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐟𝐫𝐞𝐜𝐯𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐞 𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐩𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭𝐞 𝐚𝐟𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐬𝐭𝐨𝐦𝐚𝐭𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐞. 

 

Credem cu tărie că educația pentru sănătate este un demers obligatoriu pentru a preveni problemele medicale. Așadar, vă propunem să vizionați acest curs LIVE ONLINE, parte a Campaniei de Promovare a Sănătății Orale (http://www.assmb.ro/campanie/igiena-orala-ediția-3). 

 

Ca de obicei, toți cei care vor urmări evenimentul nostru LIVE ONLINE au posibilitatea să adreseze întrebări în timp real celor doi medici stomatologi, iar aceștia vor încerca să răspundă la toate solicitările, chiar în timpul transmisiunii în direct. 

 

Haideți să avem cele mai frumoase și sănătoase zâmbete din București! 

 

#Prevenție #Sănătate #PMB #ASSMB

See Less