Eveniment LIVE ONLINE - AFECȚIUNILE DERMATOLOGICE CRONICE

Eveniment LIVE ONLINE - AFECȚIUNILE DERMATOLOGICE CRONICE

 

UN NOU EVENIMENT DIN SERIA #DINCOLODECOVID, LIVE ONLINE PE PAGINA OFICIALĂ E FACEBOOK A ASSMB

 

 

Lansată la finele anului trecut, noua serie de evenimente interactive #DincoloDeCovid dedicată PACIENȚILOR CU AFECȚIUNI CRONICE care în această perioadă marcată de pandemia de COVID-19 au un acces mai dificil la tratamente și consultații, revine cu un nou eveniment LIVE ONLINE pe pagina oficială de Facebook a ASSMB 

 

După primul episod dedicat afecțiunilor oncologice, continuăm acum cu un subiect care sperăm să suscite un interes cel puțin la fel de mare în rândul celor care urmăresc fidel pagina nostră de Facebook. Este vorba de AFECȚIUNILE DERMATOLOGICE CRONICE. 

 

Invitata specială a evenimentului de JOI, 14 IANUARIE, ORA 14:00, va fi doamna Dr. Rodica OLTEANU, medic primar Dermato-Venerologie, doctor în științe medicale, care activează la Spitalul Clinic Colentina, administrat de Primăria Municipiului București, prin ASSMB.  

 

DR. RODICA OLTEANU VA FI ÎN DIRECT PE PAGINA DE FACEBOOK ASSMB PENTRU A VORBI CU DUMNEAVOASTRĂ, PENTRU A RĂSPUNDE LA ÎNTREBĂRI ȘI PENTRU A PREZENTA MAI MULTE TEME DE INTERES DIN DOMENIUL DERMATOLOGIEI PRECUM:   

 

-        CARE SUNT CELE MAI FRECVENTE BOLI DERMATOLOGICE CRONICE?

 

-        CARE SUNT PROVOCĂRILE ÎNTÂMPINATE DE PACIENȚII CU AFECȚIUNI DERMATOLOGICE, ÎN PANDEMIE, ȘI CE SOLUȚII EXISTĂ?

 

-        CE ÎNSEAMNĂ TELEDERMATOLOGIA?

 

-        CANCERUL DE PIELE: CAUZE, MĂSURI DE PREVENȚIE ȘI TRATAMENTE DISPONIBILE.

 

 

Ca de obicei la evenimentele LIVE ONLINE găzduite pe pagina oficială de Facebook a ASSMB, vă invităm să adresați întrebările Dumneavoastră în secțiunea de comantarii a paginii, iar invitații noștri vor răspunde tuturor solicitărilor, chiar în timpul transmisiunii în direct.  

 

#PrimăriaCapitalei #ASSMB #Dermatologie #SpitalulClinicColentina