Dinți sănătoși, copii fericiți, părinți liniștiți!

Dinți sănătoși, copii fericiți, părinți liniștiți!

Dragi părinți și copii,

Mutăm orele de educație pentru sănătate în mediul online!

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, promovează în fiecare an școlar, dar și în vacanțe, EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE, dar și alte proiecte importante în beneficiul celor aproximativ 250.000 de copii și 121.000 de studenți înscriși în sistemul de învățământ de stat din București.

Vă așteptăm joi, 11 iunie, de la ora 10:00, pe pagina noastră de Facebook, pentru a afla ce trebuie să facem în așa fel încât cei mici să își păstreze dantura sănătoasă, care este tehnica periajului corect și care sunt afecțiunile determinate de o igienă precară a danturii.

Credem cu tărie că educația pentru sănătate trebuie să continue chiar dacă nu avem posibilitatea de a merge la școală. Astfel, vă propunem să vizionați cursul LIVE ONLINE, susținut de medicii stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară ASSMB, în cadrul Campaniei de Promovare a Sănătății Orale (
http://www.assmb.ro/campanie/igiena-orala-ediția-3).

Cursul va fi interactiv, așa că vă rugăm, atât pe dumneavoastră, cât și pe cei mici, să ne puneți cât mai multe întrebări în timpul transmisiunii în direct, și vom încerca să răspundem în timp real la tot ceea ce vă preocupă.

Haideți să depășim perioada aceasta arătând cele mai frumoase și sănătoase zâmbete din București!