Școala Părinților vine acasă - Spitalul Cantacuzino - 07.07.2020

Școala Părinților vine acasă - Spitalul Cantacuzino - 07.07.2020

V-am pregătit un nou curs ”Școala Părinților” LIVE ONLINE!

​Maternitățile administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București sunt mereu alături de viitorii părinți! Chiar dacă nu putem fi fizic împreună, facem tot posibilul să interacționăm cu voi și să nu vă neglijăm!

​De această dată avem întâlnire cu echipa de specialiști de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino.

​Vă dăm întâlnire LIVE ONLINE și vă vom răspunde la toate întrebările pe care le puteți avea. Iată mai jos programul cursului:

​1. Marți (07.07.2020) ora 14:00: - Modulele Sarcina, Nașterea și Lăuzia

​2. Miercuri (08.07.2020) ora 14:00: - Modulele Alăptarea și Îngrijirea bebelușului

​Avem vești excelente și pentru TĂTICI! Pe lângă informațiile importante pe care le pot afla ca urmare a cursului, viitorii tătici care ne urmăresc live online vor avea posibilitatea de a solicita eliberarea unui 𝙘𝙚𝙧𝙩𝙞𝙛𝙞𝙘𝙖𝙩 𝙙𝙚 𝙥𝙪𝙚𝙧𝙞𝙘𝙪𝙡𝙩𝙪𝙧𝙖̆. Acesta atestă participarea la curs și poate fi folosit pentru acordarea de către angajator a 10 zile de concediu paternal suplimentare. Vom reveni cu detalii în secțiunea “Discuții” în zilele ce urmează.

FOARTE IMPORTANT: Pe parcursul cursului live online, veți putea adresa întrebări specialiștilor noștri, la care veți primi răspuns fie pe parcursul cursului, fie după finalizarea acestuia.

#PărințiInformați #PărințiFericiți #ȘcoalaPărinților #ASSMB #PMB

​Vă așteptăm! Echipa ASSMB.