Școala Părinților vine acasă!

Școala Părinților vine acasă!

 

 Dragi viitori părinți,  

Pentru că interesul dumneavoastră este foarte mare și ne întrebați constant când mai susținem cursuri de puericultură, suntem bucuroși să vă anunțăm că pregătim un nou curs LIVE ONLINE „Școala Părinților vine acasă”! 

 

De data aceasta avem întâlnire cu specialiștii de la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, administrat de Primăria Municipiului București prin ASSMB. Vă așteptăm să ne urmăriți și să ne trimiteți întrebările dumneavoastră.

 

Iată și programul cursului:

                 1. Miercuri (21.10.2020), ora 14:00: Modulul Obstetrică, cu doamna doctor Ana Maria Rotaru

                 2. Joi (23.10.2020), ora 11:00: Modulul Neonatologie, cu doamna asistent Mihaela Oprea

 

Maternitățile administrate de Primăria Municipiului București, prin ASSMB, sunt mereu alături de viitorii părinți și organizează de mai mulți ani cursuri pentru îngrijirea nou-născutului. Dacă înainte de pandemie, aceastea aveau loc în amfiteatrele spitalelor nostre, acum totul s-a mutat online, in primul rand pentru siguranța dumneavoastră. Ne bucură faptul că tot mai mulți părinți si viitori părinți urmăresc cursurile pe care le organizăm, semn că specialiștii noștri sunt apreciați și sfaturile lor vă sunt extrem de utile.

Viitorii tătici, care urmăresc cursul nostru live online, vor avea posibilitatea de a solicita eliberarea unui 𝙘𝙚𝙧𝙩𝙞𝙛𝙞𝙘𝙖𝙩 𝙙𝙚 𝙥𝙪𝙚𝙧𝙞𝙘𝙪𝙡𝙩𝙪𝙧𝙖*. Acesta atestă participarea la curs și poate fi folosit în vederea acordării de către angajator a 10 zile suplimentare de concediu paternal.

Pentru eliberarea acestui certificat, tații vor trebui să urmeze următorii pași:

 • Să dea „Like” paginii ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București;

 • Să posteze un comentariu pe parcursul transmiterii cursului live online (pentru a confirma că urmărește prezentarea);

 • La finalul cursului (după finalizarea tuturor modulelor) să ne transmită un mesaj privat (în cel mult 5 zile de la terminarea sesiunilor live) în care să ne solicite eliberarea certificatului de puericultură și o captură de ecran cu comentariul lor din timpul live-ului.  

Certificatele, completate cu datele viitorilor tătici, vor fi apoi transmise de noi către conducerea maternității, pentru semnare și înregistrare. 

Certificatele sunt ulterior eliberate de conducerea maternității, în aproximativ două săptămâni de la completare, fiind apoi distribuite celor care le-au solicitat.
*(Conform Art.6, Alin.(1), prev
ăzut în HG Nr.244/10.04.2000, pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii concediului paternal Nr.210/1999)
** Prin transmiterea datelor personale prin intermediul mesajului privat, v
ă exprimați acordul de a intra în baza de date a ASSMB. ASSMB se obligă să respecte drepturile conferite de Regulamentul (UE)/2016/679 al Parlamentului European privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

DE REȚINUT! În timpul transmisiunilor LIVE puteți adresa întrebări în legătură cu subiectele prezentate în timpul cursului, iar invitații noștri, specialiști reputați, vor răspunde în timp real solicitărilor dumneavoastră.

 

Vă așteptăm cu drag,

Echipa ASSMB!